Hvad er Repadina® plus?

Repadina® plus er et helt unikt produkt, som naturligt og effektivt hjælper mod tørhed i skeden.

Tørhed i underlivet er noget, mange kvinder kender til. Det kan opstå af forskellige årsager og ramme kvinder i alle aldersgrupper, men uanset grunden er det til stor gene for den ramte kvinde. Ofte kan tørhed i skeden medføre gener i form af kløe eller smerter ved samleje. I svære tilfælde kan det medføre rifter og dermed påføre kvinden smerte. Derfor søger de fleste et middel, der kan afhjælpe problemet, så balancen i underlivet genetableres nemt og effektivt.

Repadina® plus er det eneste hormon- og parabenefri vagitorie på markedet, der både lindrer og medvirker til genopbygningen af vaginalslimhinden uden at tilføre kroppen østrogen. Repadina® plus har også en positiv virkning på skedens pH.

De fleste produkter mod vaginal tørhed tilfører kun midlertidig fugtighed; Repadina® plus tilfører fugtighed samtidig med, at det genopbygger slimhinderne indefra.

Mangler du et effektivt middel mod tørhed i skeden, kan du nemt behandle det ved hjælp af Repadina® plus, som virker allerede få dage efter, at du er påbegyndt behandlingen; du vil opleve, at dine gener hurtigt forsvinder. Vagitorierne kan nemt anskaffes, så du kan påbegynde behandlingsforløbet, kort efter at generne er opstået.

Repadina® plus kan anvendes af kvinder i alle aldersgrupper. Uanset om genen er permanent eller midlertidig, vil midlet effektivt afhjælpe problemet og sikre en god balance.

 

Om Repadina® plus

Repadina® plus vagitorier fås som håndkøbsmedicin mod tørhed i skeden. Midlet bekæmper effektivt underlivsgenerne, idet det:

Fremmer helingen ved hjælp af hyaluronsyre

Blødgør ved hjælp af mandelolie

Genopbygger slimhindernes normale funktion

Virker efter få dage

Er hormonfrit

Er frit for parabener

 

Indikation:
Repadina® plus afhjælper tørhed i skeden uden brug af hormoner, parabener eller parfume – og uanset årsag.

Dosering:
Vi anbefaler, at du bruger ét vagitorie til natten de første 10 dage. I sværere tilfælde anbefales 20-dages behandling. Herefter benyttes Repadina® plus efter behov, f.eks. 2-3 gange om ugen. Produktet kan uden risiko anvendes, så længe du har behov.

Pakning:
Repadina® plus fås i form af vagitorier til indføring i skeden.
Pakken indeholder 10 vagitorier á 2 g.

Kort fortalt:
  • Repadina® plus er et hormon-, parfume- og parabenfrit produkt.
  • Repadina® plus lindrer og medvirker til genopbygning af vaginalslimhinden.
Til dig, der på den naturlige måde ønsker at påvirke din trivsel og dit sexliv i en positiv retning