Medicinske bivirkninger

Et eksempel på medicin kan være p-piller. Når du tager p-piller, tilfører du ekstra hormoner til din krop. Det kvindelige kønshormon østrogen er vigtigt for slimhinderne og dermed fugtigheden i skeden.

Når du tilfører hormoner gennem p-piller, skabes der en ubalance, som hos nogle kvinder kan føre til, at de oplever tørhed i skeden. Dette kan blandt andet medføre irritation i skeden eller ubehag under samleje.

Antidepressiv medicin kan også forårsage bivirkninger i form af tørhed i skeden. Dette skyldes, at medicinen, der hjælper mod din depression, samtidig påvirker hele din krop. Det kan meget vel være, at medicinen er så vigtig for dig, at du er villig til at leve med bivirkningerne. Det behøver du dog ikke nødvendigvis at gøre. REPADINA® plus indeholder hyaluronsyre, som har vist sig at hjælpe mod vaginal tørhed i flere situationer. REPADINA® plus indeholder hverken hormoner eller parabener.

Kort fortalt:
  • Forskellige typer medicin, såsom p-piller, kan forårsage tørhed i skeden som en bivirkning.
  • REPADINA® plus er en hormon- og parabenfri produkt.
  • REPADINA® plus bekæmper tørhed i skeden og er et alternativ til hormonbehandling.
Vaginal tørhed kan påvirke dit sexliv og livskvalitet negativt. REPADINA® plus indeholder hyaluronsyre og er et hurtigtvirkende produkt mod vaginal tørhed.