Spørgsmål og svar

Hvad er REPADINA® plus?
REPADINA® plus er vaginaltabletter specifikt udviklet til at bekæmpe tørhed i skeden uden brug af kunstige tilsætningsstoffer.

Hvad indeholder REPADINA® plus?
Hyaluronsyre, som fremmer heling og genopbygning af slimhinden, og sød mandelolie, som virker fugtgivende og blødgørende.

Jeg ønsker ikke at bruge hormoner. Kan jeg være sikker på, at REPADINA® plus ikke indeholder hormoner eller stoffer, der forstyrrer hormonbalancen?
Du kan være 100 % sikker. Produktet er helt fri for hormoner, parfume og parabener.

Hvor længe kan jeg bruge REPADINA® plus?
Ved behov kan REPADINA® plus bruges i længere perioder, men behandlingen skal afbrydes i en uge efter tredive dages kontinuerlig brug.

Hvor hurtigt kan jeg mærke en forbedring?
Du kan hurtigt mærke en lindring af symptomer på vaginal tørhed.

Hvorfor skal jeg bruge REPADINA® plus?
REPADINA® plus vaginaltabletter er hormonfrie og baseret på hyaluronsyre.

Kan REPADINA® plus påvirke mit sexliv?
REPADINA® plus reducerer tørhed i skeden og lindrer ubehag. Dette kan påvirke dit sexliv positivt.

Kan REPADINA® plus forårsage allergiske reaktioner?
Brug af lokale produkter kan føre til overfølsomhed ved langvarig brug. Hvis dette sker, eller hvis der opstår andre bivirkninger, skal du stoppe behandlingen og kontakte din læge eller apotekspersonale.

Kan REPADINA® plus bruges sammen med andre lokale behandlinger?
Der er ingen kendte interaktioner med andre produkter. Rådfør dig med din læge, før du bruger REPADINA® plus sammen med anden vaginal behandling.

Hvorfor hjælper REPADINA® plus mod tørhed i skeden?
REPADINA® plus tilfører hyaluronsyre, en af vaginal slimhindens vigtigste “byggesten”.

Hvor kan jeg købe REPADINA® plus?
Du kan købe REPADINA® plus på apoteket. Det kan også købes online hos webapoteker som www.nemmedicin.dk, www.apoteket.dk, www.webapoteket.dk eller www.apotekeren.dk.

Hvis du vil vide mere:

På denne side finder du svar på de spørgsmål, der oftest stilles om brugen af REPADINA® plus. Du er altid velkommen til at kontakte Azanta, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vaginal tørhed kan påvirke dit sexliv og livskvalitet negativt. REPADINA® plus indeholder hyaluronsyre og er et hurtigtvirkende produkt mod vaginal tørhed.