Disclaimer

Hjemmesiden drives af Azanta Danmark A/S, der er et datterselskab af Azanta A/S, CVR-nr. 28108915 (sammen og hver for sig “Azanta”).

Formålet med hjemmesiden er at give generelle oplysninger om REPADINA® plus, og hjemmesiden henvender sig først og fremmest til privatpersoner, der interesserer sig for vaginal tørhed.

Anvendelse af hjemmesiden sker på egen risiko. Azanta er ikke ansvarlig for nogen skader, du måtte påføre dig som følge af din anvendelse af hjemmesiden, eller at du ikke har kunnet anvende hjemmesiden.

Azanta tilstræber at holde hjemmesidens indhold ajour, men det kan ikke garanteres, at indholdet er opdateret eller korrekt. Intet på hjemmesiden skal forstås eller fortolkes som rådgivning eller anbefalinger. Brug af REPADINA® plus skal altid ske i overensstemmelse med indlægsseddelen eller din læges anvisninger.

På hjemmesiden kan du finde links til forhandlere af REPADINA® plus. Azanta er ikke agent eller på anden måde affilieret med disse forhandlere og har ikke indflydelse på indholdet af forhandlernes hjemmesider. Azanta kan ikke drages til ansvar for og hæfter ikke for oplysninger af nogen art, der findes på disse hjemmesider.