Hyaluronsyre – en byggesten i kroppen

Hyaluronsyre produceres i kroppen og findes i væv og kropsvæsker hos alle mennesker. Den findes bl.a. i vores øjne, led, blære og i skedens slimhinde. Hyaluronsyren i skedens slimhinde er nødvendig for slimhindens normale funktion.

Ved nedsat østrogenproduktion, som typisk skyldes overgangsalderen, men også kan opstå efter behandling af bryst- eller underlivskræft, falder indholdet af hyaluronsyre i skeden. Dette kan føre til ubehag i form af kløe, svie og irritation samt smerter ved samleje. Hyaluronsyren i REPADINA® plus modvirker disse ofte meget ubehagelige gener ved at tilføre nye “byggesten” som erstatning for dem, der er gået tabt.

Hyaluronsyrens opgave er at opretholde fugtigheden i skedens slimhinde og dermed bevare skedens elasticitet og modstandskraft.

Hyaluronsyre er et af de mest væskebindende stoffer, man kender til, og det bidrager desuden til at forbedre surhedsgraden i skeden, hvilket mindsker risikoen for svampe- og bakterieinfektioner.

Kort fortalt:
  • Hyaluronsyren i skedens slimhinde er nødvendig for slimhindens normale funktion.
  • Hyaluronsyre er et af de mest væskebindende stoffer, man kender til.
Vaginal tørhed kan påvirke dit sexliv og livskvalitet negativt. REPADINA® plus indeholder hyaluronsyre og er et hurtigtvirkende produkt mod vaginal tørhed.