Hyaluronsyre – en naturlig byggesten i kroppen

Hyaluronsyre produceres naturligt i kroppen og findes i væv og legemsvæsker hos alle mennesker, bl.a. i vores øjne, led, blære og skedens slimhinde. Hyaluronsyre i skedens slimhinde er nødvendig for slimhindens normale funktion, hvilket er det, som gør Repadina® plus til et sundere og mere naturligt alternativ.

Hyaluronsyrens opgave
Ved mangelfuld østrogenproduktion eller hormonelle forstyrrelser, som oftest skyldes overgangsalder men også kan optræde efter behandling for kræft i bryst eller underliv, reduceres skedens indhold af hyaluronsyre, hvilket gør skedens slimhindevæg tyndere. På grund af nedsat fugtighed i skeden kommer enderne på nervetrådene tættere på skedens vægge. Dette kan føre til ubehag i underlivet i form af kløe, svie, irritation samt smerter ved samleje eller anden form for penetration. Man kalder også dette for vaginal tørhed og man mener, at 9 ud af 10 kvinder oplever det mindst én gang i deres liv.

Hyaluronsyren i Repadina® plus afhjælper disse ofte meget belastende gener og symptomer gennem en tilføjelse af nye “byggesten”, nemlig hyaluronsyre, til erstatning for det manglende i skedevæggene. Hyaluronsyren er faktisk ikke kun en midlertidig løsning men en effektiv behandlingsmetode, da den tilføjer ikke blot fugt i skeden men også er med til at genopbygge slimhinden.

Hyaluronsyrens opgave er at genoprette fugten i skedens slimhinde og derved bevare elasticitet og modstandsdygtighed i denne. Hyaluronsyre er et af de mest væskebindende stoffer, man kender, og det medvirker desuden til at forbedre surhedsgraden i skeden, hvilket reducerer risikoen for svampe- og bakterieinfektioner.

Ingen bivirkninger
Eftersom Repadina® plus er så nyt på markedet, er der endnu ingen kendte bivirkninger ved brug af hyaluronsyreholdige produkter. Hyaluronsyren i Repadina® plus er fremstillet i et laboratorium og er derfor ikke af animalsk (dyrisk) oprindelse – det er et forsøg på at imitere kroppens egen hyaluronsyre. Dette reducerer muligheden for uønskede bivirkninger yderligere. Repadina® plus er fri for både hormoner, parabener (konserveringsmidler) og parfume, hvilket også forebygger bivirkninger. Du vil derfor ikke kunne finde en mere naturlig løsning på tørhed i skeden end med Repadina® plus. Produktet kan købes hos adskillige forhandlere og apoteker Danmark rundt.

Har du spørgsmål om Repadina® plus, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Kort fortalt:
  • Hyaluronsyre i skedens slimhinde er nødvendig for dens normale funktion.
  • Hyaluronsyre er et af de mest væskebindende stoffer, man kender.
  • Der er ikke nogen bivirkninger ved brug af hyaluronsyreholdige produkter.
Til dig, der ønsker at påvirke din trivsel og dit sexliv i en positiv retning