Sjøgrens syndrom

Sjøgrens syndrom og andre sygdomme.

Der er andre kroniske sygdomme med lignende symptomer som Sjøgrens, som for eksempel Lupus (SLE), Lichen Diabetes og Lichen Sclerosus (LS). Lichen Sclerosus (i daglig tale LS) er en kronisk, autoimmun sygdom, som kan opstå på et hvilket som helst tidspunkt i livet, og som kan ses overalt på hud og slimhinder men oftest i skridtet på de ydre kønsorganer. Sygdommens årsag er ukendt, og symptomerne er mange og optræder i større eller mindre grad og i perioder i uger af gangen efterfulgt af perioder, hvor symptomerne ikke er så slemme. De almindeligste symptomer er smerter, ubehag, svie, stikken, kløe og fornemmelse af tørhed; som om området er “blevet slebet med sandpapir”. Området omkring mellemkød og skedeindgang kan føles stift og stramt, og sex er smertefuldt eller umuligt.

Alle sygdomme nævnt her er autoimmune sygdomme, hvor de tørre slimhinder ikke nødvendigvis skyldes et lavt østrogenniveau, hvilket typisk er den hyppigste årsag til tørhed i skeden. Derfor er hormonbehandling heller ikke et naturligt valg til behandling af disse symptomer.

Repadina® plus er uden hormoner og parabener. Udover at bibringe øjeblikkelig lindring, vil du ved længerevarende brug også genopbygge slimhinden og få en positiv effekt på skedens pH, hvilket forebygger infektioner.

Kort fortalt:
  • Der er en række autoimmune sygdomme, hvor tørhed i skeden ikke skyldes lavt hormonniveau.
  • Repadina® plus er et hormon-, parfume- og parabenfrit produkt.
  • Repadina® plus er et naturligt 1. valg for dig, hvor tørhed i skeden skyldes en autoimmun sygdom.
Til dig, der på den naturlige måde ønsker at påvirke din trivsel og dit sexliv i en positiv retning